Želiš postati biciklistički vodič? Prijavi se već danas!



NASLOVNA | DOGAĐAJI

28.10.2017.


Želiš postati biciklistički vodič? Prijavi se već danas!


Požeško-slavonska županija je kroz natječaj objavljen od strane Ministarstva turizma ostvarila financijska sredstva za izradu Operativnog plana razvoja cikloturizma Požeško-slavonske županije. Jedna od aktivnosti/mjera pri realizaciji je i edukacija i licenciranje biciklističkih vodiča i/ili pratitelja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane ljubitelje vozila na dva kotača sa našega područja da se prijave za besplatnu obuku, najkasnije do utorka 31.10. slanjem prijavnice na tz@pleternica.hr .

Edukaciju će održati IRTA d.o.o., koja je u edukaciju biciklističkih vodiča uključena od 2008. godine kao jedini takav pružatelj usluga u Hrvatskoj. 2009. godine IRTA je dobila ekskluzivno pravo da održava edukacije s podrškom Hrvatskog biciklističkog saveza (HBS) pri čemu je HBS svim uspješnim polaznicima izdavao licence za biciklističke vodiče. 2015. godine ta je podrška ponovljena te su nastavili pružati uslugu pod poboljšanim i unaprjeđenim uvjetima i kvaliteti. 

Nekoliko tehničkih detalja:

- Istarska razvojna turistička agencija provodi edukaciju za biciklističke vodiče, koja će se održati kroz dva vikenda u Požegi: 3.-5. te 11.-12. studenoga. Edukacija se odvija kroz cijeli dan – od 9-10 do 17-19 sati (ovisno o danima).

-Za edukaciju je potrebno osnovno znanje vožnje biciklom, MTB bicikl, kaciga te znanje jednog stranog jezika.

- Troškove edukacije financirat će Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, a svi uspješni polaznici  dobit će uvjerenje o uspješno završenoj edukaciji te jednogodišnju licencu pri Hrvatskom biciklističkom savezu.

- Zainteresirani polaznici javljaju se u nadležnu TZ najkasnije do utorka, 31.10., do 10 sati te šalju ispunjen prijavni obrazac (koji možete naći u prilogu).

-Sve ostale informacije, kao i satnicu, dobit ćete od organizatora kad se dobije konačan popis polaznika – nakon roka za prijavu.

 

Odlučite brzo, startajte naglo, obučite se za biciklističkog vodiča te stvorite priliku za rad u turizmu! 

<<-- 113
114 -->>