Istraži Pleternicu za Devetnicu



NASLOVNA | DOGAĐAJI

24.08.2017.


Istraži Pleternicu za Devetnicu


Tijekom Devetnice Gospi od suza 2017., Turistička zajednica Grada Pleternice pripremila je pregled prigodne ponude te turističku kartu za posjetitelje.

Turistički subjekti grada Pleternice otvaraju svoja vrata sa prigodnim ponudama, kako u postojećim objektima tako i kroz prezentaciju lokalnih proizvoda na prigodnom sajmu u centru grada.

Grad Pleternica je organizirao posebna mjesta za parking automobila iz svih smjerova dolaska posjetitelja, posebno za zadnji dan Devetnice, kada Pleternicu posjeti nekoliko desetaka tisuća hodočasnika. Parking za invalide, svećenike i autobuse posebno je naznačen na karti, a prijevoz hodočasnika zadnju večer na relaciji ulica Ivana Šveara (glavna) do hipodroma (mjesta parkinga za autobuse) organiziran je posebnim autobusima angažiranim od strane grada.

Pozivamo Vas da posjetite Pleternicu, sudjelujete na misnim slavljima i ostalim milosnim događajima, okrijepite duh i tijelo te svoj boravak u Pleternici upotpunite uživajući u popratnim sadržajima pripremljenim za Vaš ugodniji boravak.

Za sve dodatne informacije i kontakte, stojimo Vam na raspolaganju.

Turistička zajednica Grada Pleternice

<<-- 125
126 -->>